n° visites: 263139   |    |  Avís legal
TES DE 90º
TES DE 90º


Derivacions
cilíndriques en angle recte amb entroncament simple en el sentit del flux. Normalment s'utilitzen en conductes de ventilació, climatització i evacuació d'aire.

PANTALONS 30 º I 45º
PANTALONS 30 º I 45º


Derivacions
asimètriques amb mínima pèrdua de càrrega que actuen com a nus de connexió facilitant els canvis de direcció en el traçat de canonades. D'aplicació en conductes de captació de pols i transport pneumàtic.

PANTALONS CÒNICOS 30º
PANTALONS CÒNICOS 30º


Derivacions
còniques en angle amb entroncament simple en el sentit del flux. D'aplicació en xarxes de canonades de captació de pols. Reduint al màxim la pèrdua de càrrega i facilitant l'aspiració. D'aplicació en xarxes de canonada de captació de pols i transport pneumàtic.

PANTALONS SIMÈTRICS 60º I 90º
PANTALONS SIMÈTRICS 60º I 90º

Derivacions
simètriques amb mínima pèrdua de càrrega. Que actuen com a nus de connexió facilitant els canvis de direcció en el traçat de tuberies. D'aplicació en conductes de captació de pols i transport pneumàtic.
PANTALONS SIMÈTRICS 60º
PANTALONS SIMÈTRICS 60º


Derivacions
còniques simètriques amb mínima pèrdua de càrrega. Que actuen com a nus de connexió facilitant els canvis de direcció en el traçat detuberies. D'aplicació en conductes de captació de pols i transport pneumàtic.C/ Llevant 15, Pol Ind Pont del Princep - 17469 - Vilamalla (Girona) - Tel/fax: 972 502 917 / 972 502 011 - Correu-e: info@tsuner.com

Avís legal
- Política de privacitat - Política de cookies