n° visites: 262051   |    |  Avís legal
SEPARADOR MAGN√ąTIC

JACOB presenta el seu separador magnètic de fàcil col·locació a la instal·lació de pas del producte a granel per a la separació i retirada de circulació de la ferritja que pugui estar present al circuit.


Sense haver de desmuntar la totalitat del separador de la línia, aquest sistema permet la retirada de la part interna del conjunt que està en contacte amb el producte per a la neteja de la ferritja dipositada de manera fàcil i ràpida.
JACOB I BFM: LA MILLOR COMBINACI√ď

JACOB i BFM han combinat els seus dos sistemes per a donar una nova solució innovadora per a la gestió de vibracions i oscil·lacions que poden produir-se en sistemes de transport pneumàtic.

Al sistema d'implantaci√≥ modular patentat per JACOB s'afegeix la fiabilitat i prestacions dels compensadors BFM per a instal¬∑lacions que requereixin de materials certificats per al pas de productes alimentaris, qu√≠mics o farmac√®utics assegurant-ne la seva inocu√Įtat.

LA GAMMA DE CICLONS DE JACOB

El ciclons ajuden a la separació de partícules de material sòlid dels sistemes d'aspiració però, també, als subproductes derivats del mateix processament del producte a la línia de producció. Per aquest motiu JACOB ofereix dues variants de ciclons per al filtrat del flux d'aire de les línies de transport i/o aspiració en àmbits industrials.

El cicló horitzontal JACOB permet la seva instal·lació sense haver de menester de corrent elèctrica ja que, gràcies al seu disseny, pot efectuar el filtratge de manera totalment passiva convertint-lo en un element extremadament versàtil.
DISTRIBU√ŹDOR MULTIVIES JACOB

JACOB presenta la seva l√≠nia de distribu√Įdors multivies per a la distribuci√≥ i dosificaci√≥ de s√≤lids a granel per a diferents l√≠nies de producci√≥. Seguint la filosofia JACOB, aquests distribu√Įdors s√≥n totalment modulars, en acer pintat o inoxidable, amb una √†mplia gamma de recanvis per a assegurar-ne el funcionament √≤ptim.

TUBS AMB RECOBRIMENT ANTI-ABRASIU


JACOB presenta la nova línia de tubs i accessoris amb recobriment interior de material anti-abrasiu per a minorar el desgast del tubs pel pas del material a granel. Es disposa de 4 materials diferents per al recobriment segons les característiques del sòlid transportat.
NOU DIÀMETRE DN160 DE TUBS METÀL·LICS MODULARS JACOB

Presentem com a novetat la disponibilitat del nou di√†metre DN160 en tot el nostre cat√†leg de peces per al seu √ļs en tota mena de instal¬∑lacions insdustrials.
C/ Llevant 15, Pol Ind Pont del Princep - 17469 - Vilamalla (Girona) - Tel/fax: 972 502 917 / 972 502 011 - Correu-e: info@tsuner.com

Avís legal
- Política de privacitat - Política de cookies