n° visites: 266446   |    |  Avís legal
REGISTRES
REGISTRES


S√ɬ≥n tubs de 200 mm de longitud amb una porta d'inspecci√ɬ≥ d'accionament manual, amb junt de CR, normalment es col √ā¬∑ loquen en els punts de la instal √ā¬∑ laci√ɬ≥ de la canonada on poden produir embussos o es desitgi inspeccionar el pas del flux d'aire o material transportat . D'aplicaci√ɬ≥ en conductes de captaci√ɬ≥ de pols i transport pneum√ɬ†tic de materials i part√ɬ≠cules.

REGISTRES DE NETEJA
REGISTRES DE NETEJA


S√ɬ≥n tubs de 486 mm. de longitud amb una porta d'inspecci√ɬ≥ d'accionament manual, amb junt EPM, normalment es col √ā¬∑ loquen en els punts de la instal √ā¬∑ laci√ɬ≥ de la canonada on poden produir embussos o es desitgi inspeccionar el pas del flux d'aire o material transportat. D'aplicaci√ɬ≥ en conductes de captaci√ɬ≥ de pols i transport pneum√ɬ†tic de materials i part√ɬ≠cules.

TES DE CONTROL (SENSE TAPS DE GOMA)
TES DE CONTROL (SENSE TAPS DE GOMA)


Derivacions cil√ɬ≠ndriques en angle en 90 √ā¬ļ amb entroncament simple en el sentit del flux. Normalment s'utilitzen en conductes de ventilaci√ɬ≥, climatitzaci√ɬ≥ i evacuaci√ɬ≥ d'aire.

TAPS DE GOMA
TAPS DE GOMA


S√ɬ≥n peces que serveixen per obturar el pas del flux d'aire i en general es munten al final d'un tra√ɬßat de canonades per tapar del final de la instal √ā¬∑ laci√ɬ≥ o ramal.

TANCAMENT SUPLEMENT DEL TAP
TANCAMENT SUPLEMENT DEL TAP


Són
peces que serveixen per obturar el pas del flux d'aire i en general es munten al final d'un tra√ɬßat de tuberies per tapar del final de la instal √ā¬∑ laci√ɬ≥ o ramal.C/ Llevant 15, Pol Ind Pont del Princep - 17469 - Vilamalla (Girona) - Tel/fax: 972 502 917 / 972 502 011 - Correu-e: info@tsuner.com

Avís legal
- Política de privacitat - Política de cookies