n° visites: 259915   |    |  Avís legal
SEGMENTS
SEGMENTS

La formaci√ɬ≥ de corbes mitjan√ɬßant segments d√ɬ≥na una total flexibilitat angular. El seu muntatge √ɬ©s r√ɬ†pid i f√ɬ†cil. El segment un cop muntat mant√ɬ© una superf√ɬ≠cie interior llisa, ideal en conductes d'aire i instal √ā¬∑ lacions de captaci√ɬ≥ de pols i part√ɬ≠cules, a m√ɬ©s en el transport pneum√ɬ†tic de materials.

COLZES
COLZES


Els colzes estan fabricats a partir de mitjans cascos embotits. Els colzes R = 2D fins a 250 mm. de di√ɬ†metre es fabriquen a partir de semicascos premsats, aix√ɬ≤ significa una optimitzaci√ɬ≥ del cabal i una major resist√ɬ®ncia al desgast. Quan no es disposa de lloc suficient, oferim tamb√ɬ© colzes R = 1D, 90 √ā¬ļ en els di√ɬ†metres corrents fins a 250 mm. de semicascos embotits.

R√íTULA DE 0¬ļ A 45¬ļ
R√íTULA DE 0¬ļ A 45¬ļ


Segments que permeten fer un angle de 0 √ā¬ļ a 45 √ā¬ļ. Les abra√ɬßadores galvanitzades amb junt emprada en la versi√ɬ≥ pintura al forn i amb la d'acer inox. Ve premuntada de f√ɬ†brica nom√ɬ©s perqu√ɬ® els components tubulars segueixin sent regulables. En l'estat final del muntatge s'ha de pr√ɬ©mer fortament els cargols de les brides. Alternativament, tamb√ɬ© √ɬ©s possible muntar dos segments al contrari per a obtenir un angle intermedi.

TUBS DE FOSA
TUBS DE FOSA


En cas
de desviacions del medi transportat, es produeix un desgast dels tubs no nom√ɬ©s en segment, sin√ɬ≥ gaireb√ɬ© sempre tamb√ɬ© en el component de tub que ve a continuaci√ɬ≥. En situacions desfavorables √ɬ©s possible muntar dos tubs en fosa un darrera l'altre. El di√ɬ†metre interior i els radis dels segments en fosa es corresponen amb les mesures dels nostres components de 3mm., De manera que √ɬ©s possible emprar tamb√ɬ© posteriorment com a recanvi segments en fosa en els llocs de desgast problem√ɬ†tics. En lloc de la brida angular esmentada m√ɬ©s amunt, √ɬ©s possible utilitzar una extremitat a soldar amb la nostra gamma de brides angulars. Els components de brida angular s'acoblen directament sense adaptador als components en fosa. La branca de la brida angular que toca el tub, refor√ɬßa la zona subjecta, especialment de risc en la uni√ɬ≥. La sobrepressi√ɬ≥ no s'exigeix ​​aqu√ɬ≠ i un muntatge m√ɬ©s r√ɬ†pid i senzill torna la instauraci√ɬ≥ de l'estanquitat. Per a tots les connexions aqu√ɬ≠ indicades √ɬ©s possible emprar abra√ɬßadores que v√ɬ©nen prove√ɬĮdes de f√ɬ†brica d'una junta de propietats pl√ɬ†stiques permanents i adequada a aplicacions aliment√ɬ†ries. Disposem de retardador de velocitat de desgast i recobriments dels tubs en poliuret√ɬ† o goma de desgast per als components sobre demanda.C/ Llevant 15, Pol Ind Pont del Princep - 17469 - Vilamalla (Girona) - Tel/fax: 972 502 917 / 972 502 011 - Correu-e: info@tsuner.com

Avís legal
- Política de privacitat - Política de cookies