n° visites: 266418   |    |  Avís legal
TUBS SOLDATS
TUBS SOLDATS

Tubs cilíndrics, ràpids de muntar i llisos internament. La pestanya i la unió longitudinal realitzada mitjançant soldadura làser per garantir una perfecta estanquitat. Com tota la resta de peces fabricades amb el mateix sistema modular, les unions es realitzen mitjançant dos tipus d'abraçadores.

COLLARET PER SOLDAR
COLLARET PER SOLDAR

Tub de 55 mm. de longitud amb pestanya en un dels seus extrems i preparat per a soldar a l'altre extrem. Apte per a realitzar connexions entre canonades amb pestanyes a canonades sense pestanyes o qualsevol instal √ā¬∑ laci√ɬ≥.
TUBS TELESCÒPICS
TUBS TELESCÒPICS


S√ɬ≥n tubs simples cil√ɬ≠ndrics en tota la longitud, llisos a un extrem, permetent el lliscament dins d'un tub est√ɬ†ndard, fins ajustar a la longitud final desitjada i amb la pestanya a l'altre extrem per poder fixar el conjunt a la seg√ɬľent pe√ɬßa de la instal √ā¬∑ laci√ɬ≥. S'utilitzen per obtenir longituds diferents de les nominals Jacob. Les subst√ɬ†ncies s√ɬ≤lides s'han de fer nom√ɬ©s del tub telesc√ɬ≤pic fins al tub normal.

ABRAÇADERES PER JUNTA TÒRICA
ABRAÇADERES PER JUNTA TÒRICA


Permeten
una unió fàcil i ràpida entre un tub i un telescòpic. Es fixa amb cargols. Mitjançant la unió d'abraçadora amb junta tòrica s'aconsegueix una estanquitat total.

ABRAÇADERES QUICK CONNECT PER JUNTES TÒRIQUES
ABRAÇADERES QUICK CONNECT PER JUNTES TÒRIQUESPermeten una unió fàcil i ràpida entre un tub i un telescòpic. Fixació per palanca sense necessitat d'eines. Mitjançant la unió d'abraçadora amb junta tòrica s'aconsegueix una estanquitat total. Per a la protecció contra una obertura involuntària s'ha de prémer el cargol.

JUNTES TÒRIQUES
JUNTES TÒRIQUES


Juntes
perfilades rodona de goma que s'utilitzen per aconseguir estanquitat en la uni√ɬ≥ perimetral dels conductes. Imprescindibles en les instal √ā¬∑ lacions de captaci√ɬ≥ de pols i transport pneum√ɬ†tic que aix√ɬ≠ ho requereixin. Anul √ā¬∑ len les fuites d'aire de la instal √ā¬∑ laci√ɬ≥ i amb aix√ɬ≤ la p√ɬ®rdua de c√ɬ†rrega en els conductes tamb√ɬ© √ɬ©s pr√ɬ†cticament nul √ā¬∑ la.C/ Llevant 15, Pol Ind Pont del Princep - 17469 - Vilamalla (Girona) - Tel/fax: 972 502 917 / 972 502 011 - Correu-e: info@tsuner.com

Avís legal
- Política de privacitat - Política de cookies