n° visites: 259913   |    |  Avís legal
V├ÇLVULA 2 VIES MANUAL AMB DEFLECTOR SIM├łTRICA
V├ÇLVULA 2 VIES MANUAL AMB DEFLECTOR SIM├łTRICA


V├â┬álvula dues vies manual sim├â┬Ętrica, mitjan├â┬žant clapeta interior girat├â┬▓ria amb deflector. Amb pestanyes per uni├â┬│ amb abra├â┬žadores. L'estanquitat de la via seleccionada s'aconsegueix gr├â┬ácies al deflector que cobreix el disc interior com la clapeta interior en forma de U. Aplicaci├â┬│ transport gravitatori de productes a granel.

V├ÇLVULA 2 VIES PNEUM├ÇTICA AMB DEFLECTOR SIM├łTRICA
V├ÇLVULA 2 VIES PNEUM├ÇTICA AMB DEFLECTOR SIM├łTRICA

Vàlvula
dues vies sim├â┬Ętrica, mitjan├â┬žant clapeta interior girat├â┬▓ria amb deflector i accionada per actuador rotatiu. Amb pestanyes per uni├â┬│ amb abra├â┬žadores. L'estanquitat de la via seleccionada s'aconsegueix gr├â┬ácies al deflector que cobreix el disc interior com la clapeta interior en forma de U. Amb dos finals de carrera, tamb├â┬ę disponible en versi├â┬│ ATEX. Aplicaci├â┬│ transport gravitatori de productes a granel.
V├ÇLVULA 2 VIES CIL├ŹNDRICA AMB DEFLECTOR SIM├łTRICA
V├ÇLVULA 2 VIES CIL├ŹNDRICA AMB DEFLECTOR SIM├łTRICA


V├â┬álvula dues vies sim├â┬Ętrica, mitjan├â┬žant clapeta interior girat├â┬▓ria amb deflector i accionada per actuador pneum├â┬átic amb cilindre. Amb pestanyes per uni├â┬│ amb abra├â┬žadores. L'estanquitat de la via seleccionada s'aconsegueix gr├â┬ácies al deflector que cobreix el disc interior com la clapeta interior en forma de U. Amb dos finals de carrera magn├â┬Ętica sobre el cilindre, tamb├â┬ę disponible en versi├â┬│ ATEX. Aplicaci├â┬│ transport gravitatori de productes a granel.

V├ÇLVULA 2 VIES MANUAL AMB DEFLECTOR ASIM├łTRICA
V├ÇLVULA 2 VIES MANUAL AMB DEFLECTOR ASIM├łTRICA


V├â┬álvula dues vies manual asim├â┬Ętrica, mitjan├â┬žant clapeta interior girat├â┬▓ria amb deflector. Amb pestanyes per uni├â┬│ amb abra├â┬žadores. L'estanquitat de la via seleccionada s'aconsegueix gr├â┬ácies al deflector que cobreix el disc interior com la clapeta interior en forma de U. Aplicaci├â┬│ transport gravitatori de productes a granel.

V├ÇLVULA 2 VIES PNEUM├ÇTICA AMB DEFLECTOR ASIM├łTRICA
V├ÇLVULA 2 VIES PNEUM├ÇTICA AMB DEFLECTOR ASIM├łTRICA


V├â┬álvula dues vies asim├â┬Ętrica, mitjan├â┬žant clapeta interior girat├â┬▓ria amb deflector i accionada per actuador rotatiu. Amb pestanyes per uni├â┬│ amb abra├â┬žadores. L'estanquitat de la via seleccionada s'aconsegueix gr├â┬ácies al deflector que cobreix el disc interior com la clapeta interior en forma de U. Amb dos finals de carrera, tamb├â┬ę disponible en versi├â┬│ ATEX. Aplicaci├â┬│ transport gravitatori de productes a granel.

V├ÇLVULA 2 VIES CIL├ŹNDRICA AMB DEFLECTOR ASIM├łTRICA
V├ÇLVULA 2 VIES CIL├ŹNDRICA AMB DEFLECTOR ASIM├łTRICA


V├â┬álvula dues vies asim├â┬Ętrica, mitjan├â┬žant clapeta interior girat├â┬▓ria amb deflector i accionada per actuador pneum├â┬átic amb cilindre. Amb pestanyes per uni├â┬│ amb abra├â┬žadores. L'estanquitat de la via seleccionada s'aconsegueix gr├â┬ácies al deflector que cobreix el disc interior com la clapeta interior en forma de U. Amb dos finals de carrera magn├â┬Ętica sobre el cilindre, tamb├â┬ę disponible en versi├â┬│ ATEX. Aplicaci├â┬│ transport gravitatori de productes a granel.

V├ÇLVULA 2 VIES MANUAL AMB JUNTA NBR SIM├łTRICA
V├ÇLVULA 2 VIES MANUAL AMB JUNTA NBR SIM├łTRICA


V├â┬álvula manual sim├â┬Ętrica, mitjan├â┬žant clapeta interior recta de dues xapes amb junta interna NBR, qualitat apta per a aliments, resistent fins a -50 ├é┬║ C de +80 ├é┬║ C. amb pestanya per a uni├â┬│ d'abra├â┬žaderes. L'estanquitat de l'eix amb junta t├â┬▓rica en doble V de NBR, els altres eixos tenen rodaments de boles amb junta Viton. D'aplicaci├â┬│ en transport gravitativo de materials a granel que cauen pel seu propi pes, aix├â┬ş com en instal ├é┬Ě lacions d'aire amb pressions diferencials fins a 0,1 bar.

V├ÇLVULA 2 VIES PNEUM├ÇTICA AMB JUNTA NBR SIM├łTRICA
V├ÇLVULA 2 VIES PNEUM├ÇTICA AMB JUNTA NBR SIM├łTRICA


V├â┬álvula pneum├â┬ática amb actuador rotatiu, sim├â┬Ętrica, clapeta interior recta de dues xapes amb junta interna NBR, qualitat apta per a aliments, resistent fins a -50 ├é┬║ C de +80 ├é┬║ C. amb pestanya per a uni├â┬│ de abra├â┬žaderes. L'estanquitat de l'eix amb junta t├â┬▓rica en doble V de NBR, els altres eixos tenen rodaments de boles amb junta Viton. D'aplicaci├â┬│ en transport gravitativo de materials a granel que cauen pel seu propi pes, aix├â┬ş com en instal ├é┬Ě lacions d'aire amb pressions diferencials fins a 0,1 bar.├é┬á La regulaci├â┬│ de flux mitjan├â┬žant clapeta interior girat├â┬▓ria. Amb dos finals de carrera cablejats completament. Tamb├â┬ę en versi├â┬│ ATEX.

V├ÇLVULA 2 VIES CIL├ŹNDRICA AMB JUNTA NBR SIM├łTRICA
V├ÇLVULA 2 VIES CIL├ŹNDRICA AMB JUNTA NBR SIM├łTRICA


V├â┬álvula amb actuador pneum├â┬átic amb cilindre, sim├â┬Ętrica, clapeta interior recta de dues xapes amb junta interna NBR, qualitat apta per a aliments, resistent fins a -50 ├é┬║ C de +80 ├é┬║ C. amb pestanya per a uni├â┬│ d' abra├â┬žaderes. L'estanquitat de l'eix amb junt t├â┬▓ric en doble V de NBR, els altres eixos tenen rodaments de boles amb junta Viton. D'aplicaci├â┬│ en transport gravitativo de materials a granel que cauen pel seu propi pes, aix├â┬ş com en instal ├é┬Ě lacions d'aire amb pressions diferencials fins a 0,1 bar. La regulaci├â┬│ de flux mitjan├â┬žant clapeta interior girat├â┬▓ria. Amb dos finals de magn├â┬Ętics sobre el cilindre.

V├ÇLVULA 2 VIES MANUAL AMB JUNTA NBR ASIM├łTRICA
V├ÇLVULA 2 VIES MANUAL AMB JUNTA NBR ASIM├łTRICA


V├â┬álvula manual asim├â┬Ętrica, mitjan├â┬žant clapeta interior recta de dues xapes amb junta interna NBR, qualitat apta per a aliments, resistent fins a -50 ├é┬║ C de +80 ├é┬║ C. amb pestanya per a uni├â┬│ d'abra├â┬žaderes. L'estanquitat de l'eix amb junta t├â┬▓rica en doble V de NBR, els altres eixos tenen rodaments de boles amb junta Viton. D'aplicaci├â┬│ en transport gravitativo de materials a granel que cauen pel seu propi pes, aix├â┬ş com en instal ├é┬Ě lacions d'aire amb pressions diferencials fins a 0,1 bar.

V├ÇLVULA 2 VIES PNEUM├ÇTICA AMB JUNTA NBR ASIM├łTRICA
V├ÇLVULA 2 VIES PNEUM├ÇTICA AMB JUNTA NBR ASIM├łTRICA


V├â┬álvula pneum├â┬ática amb actuador rotatiu, asim├â┬Ętrica, clapeta interior recta de dues xapes amb junta interna NBR, qualitat apta per a aliments, resistent fins a -50 ├é┬║ C de +80 ├é┬║ C. amb pestanya per a uni├â┬│ d'abra├â┬žaderes. L'estanquitat de l'eix amb junta t├â┬▓rica en doble V de NBR, els altres eixos tenen rodaments de boles amb junta Viton. D'aplicaci├â┬│ en transport gravitativo de materials a granel que cauen pel seu propi pes, aix├â┬ş com en instal ├é┬Ě lacions d'aire amb pressions diferencials fins a 0,1 bar. La regulaci├â┬│ de flux mitjan├â┬žant clapeta interior girat├â┬▓ria. Amb dos finals de carrera cablejats completament. Tamb├â┬ę en versi├â┬│ ATEX.

V├ÇLVULA 2 VIES CIL├ŹNDRICA AMB JUNTA NBR ASIM├łTRICA
V├ÇLVULA 2 VIES CIL├ŹNDRICA AMB JUNTA NBR ASIM├łTRICA


V├â┬álvula amb actuador pneum├â┬átic amb cilindre, asim├â┬Ętrica, clapeta interior recta de dues xapes amb junta interna NBR, qualitat apta per a aliments, resistent fins a -50 ├é┬║ C de +80 ├é┬║ C. amb pestanya per a uni├â┬│ d'abra├â┬žaderes. L'estanquitat de l'eix amb junta t├â┬▓rica en doble V de NBR, els altres eixos tenen rodaments de boles amb junta Viton. D'aplicaci├â┬│ en transport gravitativo de materials a granel que cauen pel seu propi pes, aix├â┬ş com en instal ├é┬Ě lacions d'aire amb pressions diferencials fins a 0,1 bar. La regulaci├â┬│ de flux mitjan├â┬žant clapeta interior girat├â┬▓ria. Amb dos finals de magn├â┬Ętics sobre el cilindre

DISTRIBU├ĆDOR 2 VIES 60 ┬║ MANUAL AMB JUNTA DE SILICONA, SIM├łTRIC
DISTRIBU├ĆDOR 2 VIES 60 ┬║ MANUAL AMB JUNTA DE SILICONA, SIM├łTRIC


Distribu├â┬»dors de 60 ├é┬║ sim├â┬Ętrica, manual i la clapeta interior recta de dues xapes amb junta interna de silicona, qualitat apta per aliments. Resistent fins a una temperatura de 180 ├é┬║ C. amb pestanya per a uni├â┬│ d'abra├â┬žaderes. D'aplicaci├â┬│ per a transport de materials a granel que cauen pel seu propi pes, aix├â┬ş com en instal ├é┬Ě lacions d'aire amb pressions diferencials de fins a 0,3 bar.

DISTRIBU├ĆDOR 2 VIES 60 ┬║ PNEUM├ÇTIC AMB JUNTA DE SILICONA, SIM├łTRIC
DISTRIBU├ĆDOR 2 VIES 60 ┬║ PNEUM├ÇTIC AMB JUNTA DE SILICONA, SIM├łTRIC


Distribu├â┬»dors de 60 ├é┬║ sim├â┬Ętrica, amb actuador pneum├â┬átic rotatiu amb clapeta interior girat├â┬▓ria. Amb dos finals de carrera cablejats completament. Tamb├â┬ę en versi├â┬│ ATEX. La clapeta interior recta de dues xapes amb junta interna de silicona, qualitat apta per a aliments. Resistent fins a una temperatura de 180 ├é┬║ C. Amb pestanya per a uni├â┬│ d'bra├â┬žaderes. D'aplicaci├â┬│ per a transport de materials a granel que cauen pel seu propi pes, aix├â┬ş com en instal ├é┬Ě lacions d'aire amb pressions diferencials de fins a 0,3 bar.

DISTRIBU├ĆDOR 2 VIES 60 ┬║ AMB CILINDRE I JUNTA DE SILICONA, SIM├łTRIC
DISTRIBU├ĆDOR 2 VIES 60 ┬║ AMB CILINDRE I JUNTA DE SILICONA, SIM├łTRIC


Distribu├â┬»dors de 60 ├é┬║ sim├â┬Ętrica, pneum├â┬átic amb actuador cil├â┬şndric, mitjan├â┬žant clapeta interior girat├â┬▓ria. Amb dos finals de carrera magn├â┬Ętics sobre el cilindre. La clapeta interior recta de dues xapes amb junta interna de silicona, qualitat apta per aliments. Resistent fins a una temperatura de 180 ├é┬║ C. Amb pestanyes per a uni├â┬│ d'abra├â┬žaderes. D'aplicaci├â┬│ per a transport gravitatiu de materials a granel que cauen pel seu propi pes, aix├â┬ş com en instal ├é┬Ě lacions d'aire amb pressions diferencials de fins a 0,3 bar.

DISTRIBU├ĆDOR 2 VIES 60 ┬║ MANUAL AMB JUNTA DE SILICONA, ASIM├łTRIC
DISTRIBU├ĆDOR 2 VIES 60 ┬║ MANUAL AMB JUNTA DE SILICONA, ASIM├łTRIC


Distribu├â┬»dors de 60 ├é┬║ asim├â┬Ętrica, manual i en la clapeta interior recta de dues xapes amb junta interna de silicona, qualitat apta per a aliments. Resistent fins a una temperatura de 180 ├é┬║ C. Amb rpestanyes per a uni├â┬│ d'abra├â┬žaderes. D'aplicaci├â┬│ per a transport gravitatiu de materials a granel que cauen pel seu propi pes, aix├â┬ş com en instal ├é┬Ě lacions d'aire amb pressions diferencials de fins a 0,3 bar.

DISTRIBU├ĆDOR 2 VIES 60 ┬║ PNEUM├ÇTIC AMB JUNTA DE SILICONA, ASIM├łTRIC
DISTRIBU├ĆDOR 2 VIES 60 ┬║ PNEUM├ÇTIC AMB JUNTA DE SILICONA, ASIM├łTRIC


Distribu├â┬»dors de 60 ├é┬║ asim├â┬Ętrica, amb actuador rotatiu amb clapeta interior girat├â┬▓ria. Amb dos finals de carrera
completament cablejats . Tamb├â┬ę disponible en versi├â┬│ ATEX. La clapeta interior recta de dues xapes amb junta interna de silicona, qualitat apta per a aliments. Resistent fins a una temperatura de 180 ├é┬║ C. Amb rebordeado per a uni├â┬│ de abra├â┬žadores. D'aplicaci├â┬│ per a transport gravitatiu de materials a granel que cauen pel seu propi pes, aix├â┬ş com en instal ├é┬Ě lacions d'aire amb pressions diferencials de fins a 0,3 bar.

DISTRIBU├ĆDOR 2 VIES 60 ┬║ CIL├ŹNDRICA AMB JUNTA DE SILICONA, ASIM├łTRIC
DISTRIBU├ĆDOR 2 VIES 60 ┬║ CIL├ŹNDRICA AMB JUNTA DE SILICONA, ASIM├łTRIC


Distribuïdors
de 60 ├é┬║ asim├â┬Ętrica, pneum├â┬átic amb actuador cilindre, mitjan├â┬žant clapeta interior girat├â┬▓ria. Amb dos finals de carrera magn├â┬Ętics sobre el cilindre. La clapeta interior recta de dues xapes amb junta interna de silicona, qualitat apta per a aliments. Resistent fins a una temperatura de 180 ├é┬║ C. Amb pestanyes per a uni├â┬│ d'abra├â┬žaderes. D'aplicaci├â┬│ per a transport gravitatiu de materials a granel que cauen pel seu propi pes, aix├â┬ş com en instal ├é┬Ě lacions d'aire amb pressions diferencials de fins a 0,3 bar.

DISTRIBU├ĆDOR 2 VIES 45 ┬║ MANUAL AMB JUNTA DE SILICONA, SIM├łTRIC
DISTRIBU├ĆDOR 2 VIES 45 ┬║ MANUAL AMB JUNTA DE SILICONA, SIM├łTRIC
Distribu├â┬»dors de 45 ├é┬║ sim├â┬Ętrica, manual i en la clapeta interior recta de dues xapes amb junta interna de silicona, qualitat apta per a aliments. Resistent fins a una temperatura de 180 ├é┬║ C. Amb pestanyes per a uni├â┬│ d'abra├â┬žaderes. D'aplicaci├â┬│ per a transport gravitatiu de materials a granel que cauen pel seu propi pes, aix├â┬ş com en instal ├é┬Ě lacions d'aire amb pressions diferencials de fins a 0,3 bar.
DISTRIBU├ĆDOR 2 VIES 45┬║ PNEUM├ÇTIC AMB JUNTA DE SILICONA, SIM├łTRIC
DISTRIBU├ĆDOR 2 VIES 45┬║ PNEUM├ÇTIC AMB JUNTA DE SILICONA, SIM├łTRIC


Distribu├â┬»dors de 45 ├é┬║ sim├â┬Ętrica,
neum├â┬átic amb actuador rotatiu amb clapeta interior girat├â┬▓ria. Amb dos finals de carrera cablejats completament. Tamb├â┬ę disponible en versi├â┬│ ATEX. La clapeta interior recta de dues xapes amb junta interna de silicona, qualitat apta per a aliments. Resistent fins a una temperatura de 180 ├é┬║ C. Amb pestanyes per a uni├â┬│ d'abra├â┬žaderes. D'aplicaci├â┬│ per a transport gravitatiu de materials a granel que cauen pel seu propi pes, aix├â┬ş com en instal ├é┬Ě lacions d'aire amb pressions diferencials de fins a 0,3 bar.

DISTRIBU├ĆDOR 2 VIES 45┬║ CIL├ŹNDRIC AMB JUNTA DE SILICONA, SIM├łTRIC
DISTRIBU├ĆDOR 2 VIES 45┬║ CIL├ŹNDRIC AMB JUNTA DE SILICONA, SIM├łTRIC


Distribu├â┬»dors de 45 ├é┬║ sim├â┬Ętrica, pneum├â┬átic amb actuador cilindre, mitjan├â┬žant clapeta interior girat├â┬▓ria. Amb dos finals de carrera magn├â┬Ętics sobre el cilindre. La clapeta interior recta de dues xapes amb junta interna de silicona, qualitat apta per a aliments. Resistent fins a una temperatura de 180 ├é┬║ C. Amb pestanyes per a uni├â┬│ de abra├â┬žadores. D'aplicaci├â┬│ per a transport gravitatiu de materials a granel que cauen pel seu propi pes, aix├â┬ş com en instal ├é┬Ě lacions d'aire amb pressions diferencials de fins a 0,3 bar.

DISTRIBU├ĆDOR 2 VIES 45┬║ MANUAL AMB JUNTA DE SILICONA, ASIM├łTRIC
DISTRIBU├ĆDOR 2 VIES 45┬║ MANUAL AMB JUNTA DE SILICONA, ASIM├łTRIC


Distribu├â┬»dors de 45 ├é┬║ asim├â┬Ętrica, manual i en la clapeta interior recta de dues xapes amb junta interna de silicona, qualitat apta per a aliments. Resistent fins a una temperatura de 180 ├é┬║ C. Amb pestanyes per a uni├â┬│ de abra├â┬žadores. D'aplicaci├â┬│ per a transport gravitatiu de materials a granel que cauen pel seu propi pes, aix├â┬ş com en instal ├é┬Ě lacions d'aire amb pressions diferencials de fins a 0,3 bar.

DISTRIBU├ĆDOR 2 VIES 45┬║ PNEUM├ÇTIC AMB JUNTA DE SILICONA, ASIM├łTRIC
DISTRIBU├ĆDOR 2 VIES 45┬║ PNEUM├ÇTIC AMB JUNTA DE SILICONA, ASIM├łTRIC


Distribu├â┬»dors de 45 ├é┬║ asim├â┬Ętrica, amb actuador pneum├â┬átic rotatiu amb clapeta interior girat├â┬▓ria. Amb dos finals de carrera cablejats completament. Tamb├â┬ę en versi├â┬│ ATEX. La clapeta interior recta de dues xapes amb junta interna de silicona, qualitat apta per a aliments. Resistent fins a una temperatura de 180 ├é┬║ C. Amb pestanya per a uni├â┬│ d'abra├â┬žaderes. D'aplicaci├â┬│ per a transport gravitatiu de materials a granel que cauen pel seu propi pes, aix├â┬ş com en instal ├é┬Ě lacions d'aire amb pressions diferencials de fins a 0,3 bar

DISTRIBU├ĆDOR 2 VIES 45┬║ CIL├ŹNDRIC AMB JUNTA DE SILICONA, ASIM├łTRIC
DISTRIBU├ĆDOR 2 VIES 45┬║ CIL├ŹNDRIC AMB JUNTA DE SILICONA, ASIM├łTRIC


Distribuïdors
de 45 ├é┬║ asim├â┬Ętrica, pneum├â┬átic amb actuador cilindre, mitjan├â┬žant clapeta interior girat├â┬▓ria. Amb dos finals de carrera magn├â┬Ętics sobre el cilindre. La clapeta interior recta de dues xapes amb junta interna de silicona, qualitat apta per a aliments. Resistent fins a una temperatura de 180 ├é┬║ C. Amb pestanyes per a uni├â┬│ d'abra├â┬žaderes. D'aplicaci├â┬│ per a transport gravitatiu de materials a granel que cauen pel seu propi pes, aix├â┬ş com en instal ├é┬Ě lacions d'aire amb pressions diferencials de fins a 0,3 bar.C/ Llevant 15, Pol Ind Pont del Princep - 17469 - Vilamalla (Girona) - Tel/fax: 972 502 917 / 972 502 011 - Correu-e: info@tsuner.com

Av├şs legal
- Pol├ştica de privacitat - Pol├ştica de cookies